Scoutstugan

Vår scoutstuga ligger alldeles nere vid stranden.

Vår fina och nyrenoverade (2009) scoutstuga ligger nere vid havet i Nybrostrand. De flesta kvällar i veckan (höst/vinter/vår) har vi scoutverksamheter här, men övriga tider går det att hyra stugan.

I stugan finns två salar, välutrustat kök med diskmaskin, häll, kyl och liten frys, två duschrum med 4 duschar och 2 toaletter. Servis finns till 40 personer. Perfekt lokal för dop, kalas, student, födelsedagsfester eller varför inte en veckans sommar semester, även ledig för uthyrning till klasser, förskolor eller andra föreningar.

I stugans närhet ligger:

• 50 m från stugan ligger Nybrostrands utomhusbad, med tre bassänger, vatten rutschkana, kiosk, bastu mm.

• 200 m  till Hildurs livs och grill

• 1 km till 18 håls golfbana ( Ystads golfklubb )

• 3 km till tåg mot Ystad – Malmö – Köpenhamn

• 8 km till Ystad där färjan till Bornholm och Polen avgår mm.

• Runt hörnet i öster ligger Österlen och dess skönhet. Tex. Kåseberga med Ale stenar, Kivik med Äppelriket och Kiviks marknad, Olof Victors café och bageri eller varför inte ta en tur bland de många konstnärer som finns på sköna Österlen.

Bokning av stugan står Bertil och Kerstin Åkerman för.

bertil.akerman@ystadsallehanda.se

Vi träffas säkrast på telefon dagtid, ring för prisuppgift
koordinaterna till stugan är:
X=6146181,

Y=1382243